Kijk ook eens op BoedelZ Woningontruiming

Tel. 06 - 23 60 76 23
Beatrixlaan 14, 3761 BD Soest
ancalap@boedelz.nl

Opruimen vóór overlijden?

Dit klinkt misschien wat vreemd, maar dat is het eigenlijk niet. Door vooraf je huis op te ruimen en het uitzoeken van de spullen die verdeeld mogen worden of zelfs weg kunnen, geeft rust. U hoeft de familie hier niet mee te belasten. Ook zijn er soms spullen die u liever niet aan uw nabestaanden wilt laten zien. Hoe fijn kan het zijn dat een buitenstaander zoals Anca, u hiermee kan helpen. 

Digitale nalatenschap

Wist u dat u na uw overlijden op het internet blijft bestaan? Wij kunnen u kunnen helpen om al uw wachtwoorden op een goede en veilige manier op te ruimen. U kunt ook aangeven wat u met deze gegevens wilt doen. 

Uw bankkantoor gesloten?

Voor veel ouderen ontstaat er simpelweg een probleem door de sluiting van het vertrouwde bankkantoor in de buurt, waar ze hun hele leven hulp bij geldzaken hebben gekregen. Internetbankieren is voor veel senioren niet vertrouwd en ingewikkeld.

Nalatenschap

Met het vorderen van de leeftijd komt u ook voor nieuwe praktische vragen te staan. Bijvoorbeeld rondom uw nalatenschap. Hoe regel je dat op een vertrouwde manier? Hoe maakt u een testament op? Is het slim om nu al schenkingen te doen aan kinderen of kleinkinderen? Veel senioren willen hulp bij dit soort vragen, maar zien er tegenop om er met hun kinderen over te praten.

Zorg, budget en administratie

Senioren krijgen meer behoefte aan zorg. Ook dat brengt financiële aspecten en administratie met zich mee. Misschien heeft u iemand nodig die u helpt met het inventariseren van de zorgbehoefte, het aanvragen van een persoonsgebonden budget in het kader van Wmo en Wlz, of om te overleggen met de betrokken zorg-organisaties.

Goed advies en direct hulp

Zoekt u hulp bij dit soort vragen? Anca Lap van BoedelZ Organizing heeft als nalatenschap organizer veel senioren er mee geholpen. Anca begeleidt en coacht mensen bij levens veranderende situaties. Zij kan uw financiële zaken op orde brengen. Maar ook hulp bieden bij het regelen van alles voor later. Van de verdeling van uw kostbare bezittingen tot het maken van een Persoonlijk Levensdossier.

En de notaris dan?

Om rechtsgeldig te zijn, moet een testament worden vastgelegd bij een notaris. Maar voor het hele voortraject – het bespreken van de mogelijkheden en het opmaken van het testament – kunt u gerust een beroep doen op de professionele, vertrouwde en discrete hulp van BoedelZ Organizing.

Eenmalig of regelmatig

Senioren vragen BoedelZ Organizing bijvoorbeeld om hun administratie eenmalig op te ruimen en goed in te richten. Dat geeft overzicht en rust. Ook maken mensen een terugkerende afspraak met BoedelZ Organizing, bijvoorbeeld eens per maand, of eens per kwartaal.

Vertrouwde aanpak

Senioren helpen bij administratie, dat draait om persoonlijk vertrouwen. Dat is precies waar BoedelZ voor staat. Respect voor de klant en een discrete aanpak staan altijd voorop. Dat is dan ook de kern van de Gedragscode van de Nederlandse Beroepsvereniging van Professional Organizers (NBPO); wij vinden het belangrijk dat iedereen zich aan de gedragscode houdt.

Kosten hulp voor senioren

In een vrijblijvend kennismakingsgesprek brengen we samen met u in kaart welke werkzaamheden er nodig zijn en hoeveel tijd daarvoor nodig is. We maken dan glasheldere afspraken over de prijs, u ontvangt een offerte op papier. Wilt u eerst een indicatie van de kosten, neem dan ook gerust contact met Anca op.

Uw administratie beter organiseren? Een levensdossier maken? Vragen over het regelen van uw nalatenschap?
Maak kennis met Anca Lap en ervaar wat BoedelZ Organizing voor u kan betekenen.

Gratis advies en offerte voor hulp bij geldzaken

Heeft u een vraag over uw administratie of nalatenschap? Ik ben op werkdagen telefonisch bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur.
Tel. 06-23 60 76 23

Meer over BoedelZ Organizing

Daarom BoedelZ Organizing

  • Altijd vrijblijvend kennismakingsgesprek
  • 1 betrouwbaar aanspreekpunt
  • Bespaart u veel zorgen en geeft rust
  • Duidelijkheid voor de nabestaanden
  • Vertrouwenspersoon bij alles rond een nabestaanden(levens)dossier
  • Eenmalige of regelmatige hulp bij geldzaken
  • Onafhankelijk
  • Groot netwerk
BoedelZ Organizing
BoedelZ - Organizing
BoedelZ - Organizing
Organizing
Voor een optimale werking van deze website en het bijhouden van bezoekers statistieken gebruiken wij cookies. Met deze cookies kunnen wij jouw internetgedrag i.s.m. Google Analytics binnen onze website volgen. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent.
Ok