Kijk ook eens op BoedelZ Woningontruiming

Tel. 06 - 23 60 76 23
Beatrixlaan 14, 3761 BD Soest
ancalap@boedelz.nl

Nabestaanden die de emoties van het overlijden van een naaste moeten verwerken, zijn niet altijd in staat om direct financiële zaken te regelen. Dan is het verstandig iemand te zoeken die al het regelwerk rondom de nalatenschap doelmatig en volgens afspraak uitvoert.

Nalatenschap

BoedelZ Organizing begeleidt senioren bij het voorbereiden van hun nalatenschap. Bijvoorbeeld door het maken van een Nabestaandendossier. Wij kunnen u ook helpen om uw spullen van te voren op te ruimen. Nabestaanden kunnen ook, na het overlijden van een naaste, Anca Lap van Boedelz Organizing als vertrouwenspersoon inschakelen om alle nodige actie te ondernemen.

Administratieve zaken

Na een overlijden moeten er veel administratieve en emotionele zaken geregeld worden. Dat gaat verder dan alleen het verdelen van de nalatenschap. Denk aan het opzeggen van bankrekeningen, hypotheken of huurcontracten. De verkoop van een huis, aangifte doen van erfbelasting, overleg voeren met verzekeringen en andere dienstverleners. Dat doet een flink beroep op de nabestaanden, en bovendien spelen de emoties rond het overlijden ook een rol.

Opruimen voor je doodgaat

Ook kunnen wij helpen met het van te voren opruimen van de spullen die in de woning staan. Zie ook het boek "opruimen voor je doodgaat" van Margareta Magnusson.

Goed advies en direct hulp

Zoekt u hulp bij dit soort vragen? Anca Lap van BoedelZ Organizing heeft als nalatenschap organizer veel nabestaanden geholpen bij het regelen van de nalatenschap. Anca begeleidt mensen bij levens veranderende situaties. Dat gebeurt zorgvuldig, objectief en discreet.

Zorg voor huis en boedel

Na een overlijden is ook het ontruimen van de woning en de zorg voor de boedel aan de orde. Ook dit werk is bij BoedelZ in vertrouwde handen.

Vertrouwde aanpak

Nabestaanden helpen bij de administratie, dat vraagt om persoonlijk vertrouwen. Respect voor de klant en een discrete aanpak staan bij Boedelz Organizing altijd voorop. 

Kosten hulp voor nabestaanden

In een vrijblijvend kennismakingsgesprek brengen we samen met u in kaart welke werkzaamheden er nodig zijn en hoeveel tijd daarvoor nodig is. We maken dan glasheldere afspraken over de prijs, u ontvangt een offerte op papier. Wilt u eerst een indicatie van de kosten, neem dan ook gerust contact met Anca op.

Vragen over het afwikkelen van een nalatenschap? Op zoek naar een ervaren (Levens)executeur?
Maak kennis met Anca Lap en ervaar wat BoedelZ Organizing voor u kan betekenen.

Gratis advies en offerte voor hulp bij geldzaken

Heeft u een vraag over uw administratie of nalatenschap? Ik ben op werkdagen telefonisch bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur.
Tel. 06-23 60 76 23

Meer over BoedelZ Organizing

Daarom BoedelZ Organizing

  • Altijd vrijblijvend kennismakingsgesprek
  • 1 betrouwbaar aanspreekpunt
  • Bespaart u veel zorgen en geeft rust
  • Duidelijkheid voor de nabestaanden
  • Vertrouwenspersoon bij alles rond een nabestaanden(levens)dossier
  • Eenmalige of regelmatige hulp bij geldzaken
  • Onafhankelijk
  • Groot netwerk
BoedelZ Organizing
BoedelZ - Organizing
BoedelZ - Organizing
Organizing
Voor een optimale werking van deze website en het bijhouden van bezoekers statistieken gebruiken wij cookies. Met deze cookies kunnen wij jouw internetgedrag i.s.m. Google Analytics binnen onze website volgen. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent.
Ok