Kijk ook eens op BoedelZ Woningontruiming

Tel. 06 - 23 60 76 23
Beatrixlaan 14, 3761 BD Soest
ancalap@boedelz.nl

Er zijn veel mensen die het overzicht kwijtraken over hun administratie. Ze zitten er letterlijk alleen voor en laten soms de zaken op hun beloop. Nabestaanden treffen dan na een overlijden een financiële warboel aan. Zij hebben hulp nodig die verder gaat dan een goed advies. Iemand die kan opruimen en ordenen. Een vertrouwenspersoon met wie je afspraken kunt maken. Die ervaring heeft met alle financiële problemen waar senioren en nabestaanden tegenaan lopen.

Ik ben Anca Lap-Majoor uit Soest, oprichter van BoedelZ Organizing. Ik ben professional organizer. Mijn passie is organiseren en beheren. Ik heb meer dan 11 jaar bij de Politie gewerkt en werk alweer ruim 16 jaar met veel plezier als zelfstandig ondernemer.

Als Professional Organizer bij BoedelZ Woningontruiming, het bedrijf van mijn man Roland Lap, trof ik veel situaties waar mensen en/of nabestaanden hulp bij alle praktische en emotionele zaken nodig hebben. Doordat ik veel bij mensen aan huis kom, zie ik dat er behoefte is aan rust in en om de administratie. Ook kreeg ik vragen om mensen bij te staan bij het op papier zetten van hun plannen. Of het nu gaat om het ordenen en opruimen van de thuisadministratie, het voorbereiden van de nalatenschap of het afwikkelen van een nalatenschap na een overlijden.

Senioren of extra zorg nodig

Veel senioren of mensen die extra zorg nodig hebben, raken het overzicht over hun administratie kwijt doordat ze niet zo handig zijn met internet, terwijl alle instanties tegenwoordig liefst alles online doen. De sluiting van het vertrouwde bankkantoor in de buurt, of het stoppen van de bekende tussenpersoon voor de verzekeringen, kan leiden tot grote problemen. Senioren willen wel hulp, maar kunnen of willen hun kinderen daarmee niet belasten.

Nalatenschap

Ook zijn er mensen die vaak vragen hebben over hun nalatenschap. Hoe regel je dat op een vertrouwde manier? Het is soms niet eenvoudig om hier met bekenden over te praten.

Vertrouwen en respect

Als Professional Organizer heb ik veel mensen geholpen bij het beter organiseren van hun administratie en spullen. Ik bied ook hulp bij het regelen van alles voor later. En ik help nabestaanden bij het afwikkelen van de nalatenschap. Dit soort hulp bij de adminstratie draait om persoonlijk vertrouwen. Dat is precies waar BoedelZ voor staat. Respect voor de klant en een discrete aanpak. 

Bekend in de buurt

BoedelZ staat goed bekend bij diverse organisaties in en om Soest. We werken samen met onder andere Vivium Zorggroep, Leef3.nu, Zorgpalet Baarn-Soest,  Humanitas en het Servicepunt Thuiswonen.

Uw geldzaken beter organiseren? Een levensdossier maken? Vragen over het regelen van uw nalatenschap?
Maak kennis met Anca Lap en ervaar wat BoedelZ Organizing voor u kan betekenen.

Gratis advies en offerte voor hulp bij geldzaken

Heeft u een vraag over uw administratie of nalatenschap? Ik ben op werkdagen telefonisch bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur.
Tel. 06-23 60 76 23

Meer over BoedelZ Organizing

Daarom BoedelZ Organizing

  • Altijd vrijblijvend kennismakingsgesprek
  • 1 betrouwbaar aanspreekpunt
  • Bespaart u veel zorgen en geeft rust
  • Duidelijkheid voor de nabestaanden
  • Vertrouwenspersoon bij alles rond een nabestaanden(levens)dossier
  • Eenmalige of regelmatige hulp bij geldzaken
  • Onafhankelijk
  • Groot netwerk
BoedelZ Organizing
BoedelZ - Organizing
BoedelZ - Organizing
Organizing
Voor een optimale werking van deze website en het bijhouden van bezoekers statistieken gebruiken wij cookies. Met deze cookies kunnen wij jouw internetgedrag i.s.m. Google Analytics binnen onze website volgen. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent.
Ok